DE VACSY VACUUMMACHINE

Vacsy Vacuüm Machine: De beste keus Vacuüm Machine

Vacuum verpakkenSinds er in de media steeds meer aandacht wordt geschonken aan het belang van vacuüm machines, worden mensen steeds bewuster en gaan op zoek naar een vacuüm machine als verstandige investering. VacSy voedingssystemen behoren bij de beste vacuüm systemen, aangezien deze ontworpen zijn door Zepter, een merk dat al achtentwintig jaar toegewijd is aan de verkoop van gezondheidsvriendelijke producten. Zepter heeft fabrieken in Italië, Zwitserland en Duitsland.

VacSy

Vacsy heeft een reeks vacuüm machines, die gelanceerd zijn onder de paraplu van Zepter. Het bestaat uit een vacuüm machine, een vacuüm pomp en andere accessoires. U heeft de mogelijkheid een mini VacSy set, een standaard VacSy set of een Familie VacSy set aan te schaffen, naar gelang uw wensen en behoeften.

VacSy Vacuüm Machine

De VacSy Vacuüm Machine is een extern afdichtmiddel, gebruikt om zakken af te sluiten. De VacSy Vacuüm Machine bestaat uit een professionele VacSy zak-afsluitings-systeem en een vacuüm pomp en heeft een prijs van ongeveer €549 (incl. BTW). Het sluitsysteem sluit zakken van elk formaat, terwijl de pomp bussen en andere houders vacuüm maakt. De VacSy Vacuüm Machine heeft een garantie van vijf jaar en is eenvoudig in gebruik, efficiënt en veilig. U kunt ook de VacSy Vacuüm Machine aanschaffen zonder pomp, voor €380 (ex. BTW) als u enkel zakken vacuüm wil gaan zuigen. De Vacuüm pomp is een veilige manier om bussen, potten en andere houders vacuüm te maken. De VacSy Vacuüm Pomp bedraagt €189 (incl. 21% BTW)

Hoe werkt de VacSy Vacuüm Machine?

De VacSy Vacuüm Machine is erg veilig doordat een groen lampje brandt om aan te geven dat het apparaat aan staat, terwijl er een rood lampje gaat branden wanneer het vacuüm zuigen van de zak begint. De VacSy Vacuüm Machine heeft een automatische sluiting en het duurt 15-20 seconden om een zak vacuüm te zuigen. Als het vacuüm maken gelukt is, moeten de clips aan de zijde van de zak verwijderd worden om de VacSy Vacuüm Machine te openen.

Hoe werkt de VacSy Vacuüm Pomp?

De Vacuüm Pomp werkt op dezelfde manier. VacSy levert ook een grote selectie aan houders die vacuüm gemaakt kunnen worden. De deksels van deze houders hebben twee standen: “Vacuüm” en “Open”. Draai de deksel naar de Vacuüm positie, plaats de pomp en druk op “schakelaar op de pomp” totdat het rode lampje stopt met knipperen. Als het lampje niet meer knippert, is het vacuüm proces gestopt. Verwijder de pomp van het ventiel van de deksel, dit zorgt er meteen voor dat de houder afgesloten wordt. Wanneer u het wilt gebruiken, draait u het ventiel naar “Open” om de deksel te ontsluiten.

De zakken zijn geprijsd naar grootte; de kleinere zakken kosten €10 (incl. BTW) en de grote zakken kosten €12 (incl. BTW).

Waarom zou ik een VacSy Vacuüm Machine aanschaffen?

De VacSy Vacuüm Machine is de beste optie voor voedselopslag in uw huishouden. Het bewaart voedsel niet alleen vijf keer langer dan normaal. Het is tevens gezonder, omdat het voedsel vrij is van bacteriën en er raakt geen voedingswaarde verloren, omdat het vers blijft. Het is ook handig, omdat er groot ingekocht kan worden, want er is geen gevaar meer van voeding die snel bederft.

Kies daarom voor een VacSy Vacuüm Machine, voor een gezondere, rijkere en wijzere familie.

Mensen zoeken ook naar: toepassingen Bioptron lamp