VACSY VACUUMMACHINE

Vacuümmachine

Voedsel dat vacuüm verpakt is, blijft dagvers. Dit zal u niet alleen smaken, maar ook zien. Naast hun verse smaak behouden vacuüm verpakte waren namelijk ook hun natuurlijke kleur en aroma’s. Bovendien is het een stuk gezonder, want er kunnen geen bacteriën aan. Vanaf nu hoeft u dus geen eten meer in de vuilnisbak te kieperen. Niet alleen een besparing op uw eetwaren, maar ook op uw vuilniszakken. Moeder Natuur zal het dus graag zien gebeuren. Bekijk alle voordelen van vacuüm.

Om uw voeding vacuüm te verpakken, hebt u een vacumeermachine nodig. De vacuümmachine van Vacsy, dat is topkwaliteit aan eerlijke prijzen. Voor thuis of in de horeca. Onze toestellen zijn stijlvol, compact en bijzonder handig in gebruik. Het dagvers bewaren van voedsel was nooit eenvoudiger. Wij geven u 5 jaar omnium garantie op uw Vacsy vacuümmachine. Ook kan u bij ons terecht voor een ruime waaier aan toebehoren.

Nog niet overtuigd?

Kom ons assortiment dan met uw eigen ogen ontdekken op onze beursstand. Of contacteer ons voor meer informatie.

VacSy Vacuümmachine: Vacsy maakt het leven gemakkelijker

Vacsy VacuummachinesVacSy biedt een nieuwe state-of-the-art vacuümmachine om uw maaltijden en ingrediënten langer te bewaren. Met de VacSy vacuümmachine is het gemakkelijker dan ooit om grote hoeveelheden eten en bederfelijke waren te conserveren, die anders snel besmet zouden worden door ongezonde bacteriën.

Met de VacSy vacuümmachine en pomp kan de lucht uit iedere bewaardoos worden gezogen waardoor eten veilig kan worden bewaard zonder dat u het risico loopt dat het bederft. Lucht bevat veel zuurstof, waarmee bacteriën en aerobe micro-organismen zich voortplanten en voor ons giftige stoffen produceren. Zonder lucht is er geen kans dat micro-organismen groeien, zodat voeding veilig en zonder gezondheidsrisico’s voor langere periodes kan worden bewaard.

Voordelen van de VacSy vacuümmachine:

 • 100% veilige en gezonde voeding
 • Geen smaak- of geurverandering. Nu eet u altijd vers, zelfs op reis of weken nadat u boodschappen heeft gedaan.
 • Handig te bedienen, betrouwbaar en gemakkelijk op te bergen. De VacSy vacuümmachine is gebruiksvriendelijk ontwikkeld voor hobbykoks, professionele restaurantkoks, cateraars of wie dan ook. Door het slimme design en de handige pomp neemt het apparaat weinig ruimte in en kan het ook gemakkelijk mee op reis.
 • Voordelige prijs en met vijf jaar garantie. Dankzij de superieure kwaliteit en de hoogwaardige technologie kiest de professional VacSy.
 • Vacuüm verpakt eten blijft tot vijf keer zolang goed.
 • Bijna ieder soort eten kan vacuüm verpakt worden: vlees, vis, dranken, fruit, groenten, kaas, snoepgoed, gebak, gedroogde voeding, alle klaargemaakte maaltijden – en al deze voedingsmiddelen nemen veel minder ruimte in beslag.
 • Het zorgt er niet alleen voor dat eten vers blijft, de erin aanwezige mineralen en vitamines blijven ook beter bewaard. Hierdoor is vacuüm verpakken veel gezonder dan andere bewaartechnieken.

Andere tip: misschien is een ontkalker interessant om hard water in uw keuken aan te pakken.

De VacSy vacuümmachine

Deze vacuümmachine wordt geleverd met:

 • Handige standaard: een standaard voor de pomp maakt de vacuümmachine handiger en efficiënter in het gebruik.
 • Praktisch zuigventiel: hierdoor kan de lucht gemakkelijk via het deksel uit de verpakking worden gezogen. Het zuigventiel zuigt de lucht gelijkmatig en snel uit de verpakking.
 • Vacuümindicator: het digitale afleesscherm vertelt u onmiddellijk wanneer het vereiste vacuümniveau is bereikt en wanneer het veilig is om de pomp te ontkoppelen.
 • Manuele startknop voor de pomp: druk deze knop in om het apparaat in- of uit te schakelen. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk voor iedereen.
 • Adapter: zet netstroom om in 14 volt.
 • Autokabel: om de pomp te gebruiken op vakantie of onderweg.

De VacSy vacuümmachine wordt geleverd met een assortiment van bewaardozen en deksels zodat u uw eten en maaltijden gemakkelijker kunt bewaren. U kunt de vacuümmachine met deze maar ook met uw eigen bewaardozen gebruiken, dankzij de bijgeleverde deksels. Deze bewaardozen zijn beschikbaar in verschillende maten van heel klein tot zeer groot, zodat iedere hoeveelheid eten veilig kan worden gevacumeerd. De deksels zijn gemaakt van Lexan, een schok- en drukbestendig materiaal.

Maak uw leven gemakkelijker en minder hectisch met de VacSy vacuümmachine en bewaar uw eten zorgeloos!

Tip wanneer u of een gezinslid rookt: Koop een luchtreiniger