VACUUM VERPAKKEN: HOE?

[hr]

Vacuüm Verpakken: Zuig de Lucht er gewoon uit

Vacuum machineZepter Companies heeft ons allemaal een dienst bewezen met de introductie van het wonderlijke VacSy vacuüm systeem. Van alle opties die beschikbaar zijn voor het veilig en gezond bewaren van  diverse soorten voeding is dit de beste. Met VacSy kunt u nu elk soort voeding bewaren in uw eigen keuken.

VacSy helpt u niet alleen met het veilig bewaren van voeding, maar het helpt u ook bij het besparen van tijd en geld. Maak een eind aan al die vele ritjes naar de winkel op zoek naar vers fruit, groente en vlees. U hoeft nog maar één keer per maand naar de winkel om groot in te slaan, en u kunt het voedsel tot 5 keer langer bewaren met VacSy’s eenvoudige vacuüm verpakkingssysteem. U kunt uw vlees makkelijk opslaan zonder u zorgen te hoeven maken over bederf, of over een vieze geur. Ook uw fruit en groente verliezen geen voedingsstoffen en zullen altijd vers smaken, wanneer u ze ook gebruikt.

Voedsel bederft vaak door bacteriën en ander microscopisch leven dat zich in de lucht er omheen bevindt. Zelfs als u uw voedsel koel bewaard, kunt het niet lang goed houden en uiteindelijk zult u het moeten weggooien, wat weer een verspilling is. Door voedsel vacuüm te verpakken, verwijdert  u de lucht er omheen, waardoor het zich in een leegte bevindt waar het niet in contact komt met microben. Zodoende voorkomt u bederf en helpt u het ook zijn natuurlijke smaak, versheid en voedingsstoffen te behouden.

Het gemak en nut van vacuüm verpakken beperkt zich niet tot de keuken; als u uw fantasie gebruikt, zult u honderden andere toepassingen kunnen bedenken voor uw VacSy. U kunt al uw kleding in één zak stoppen met gebruikt van de vacuüm verpakkingstechniek of extra bagage meenemen. Of u kunt uw sieraden of belangrijke documenten vacuüm verpakken om ze te beschermen tegen vocht of stof. Kortom, u kunt VacSy gebruiken voor alle toepassingen zolang u de vacuümpomp in uw hand  heeft en een idee in uw gedachten.

Bovenop al deze hierboven genoemde voordelen, is het VacSy vacuüm systeem ook nog eens zeer gebruikersvriendelijk. Het vacuüm systeem wordt geleverd met een pomp, houder, en de zaksealerunit; u kunt extra accessoires kopen, zoals speciale bakjes, zakken of rollen met zakken, flesdoppen of losse deksels voor uw oude bakjes. Het gebruik van het VacSy Systeem vereist geen  sci-fi technologie; u hoeft alleen maar op de knop te drukken en te wachten tot het rode LED lichtje gaat knipperen. De pomp heeft een ventiel dat makkelijk kan worden aangesloten op het deksel om voedsel (of van wat u ook graag wilt) vacuüm te verpakken; het rode LED lichtje stopt met knipperen wanneer her vereiste vacuüm is bereikt.

U kunt uw VacSy overal mee naar toe nemen, want hij is makkelijk om mee te nemen en wordt geleverd met een autokabel.  U hoeft zich niet langer zorgen te maken over het veilig verpakken van voedsel wanneer u uw reis plant. Waar u ook heengaat en wat u ook doet,  VacSy is altijd bij de hand wanneer het tijd is om de lucht uit uw zakken, bakjes, of wat dan ook te zuigen.

Info: Geniet van een propere lucht met Therapy Air