VACUUM MACHINE VOOR GROENTE

Vacuummachine voor Groente: Houd Uw Groenten Dagenlang Vers

Of u nu thuis blijft met uw kleintjes of naar uw werk gaat, niemand heeft genoeg tijd om dagelijks boodschappen te doen. U zou er misschien een dag of twee tijd voor kunnen vrijmaken, maar het wordt echt een inspanning als het een saaie dagelijkse taak wordt. Maar hoe lang kunt u dat tochtje naar de groenteboer nu werkelijk uitstellen? Niet langer dan een week? Denk eens na! Met VacSy’s vacuum machine voor groente zou u dagenlang niet meer terug naar de groenteboer hoeven te gaan.

De meeste mensen klagen er over dat hun groente niet langer dan een week houdbaar zijn, maar nu is ere en simpele oplossing voor dit probleem. VacSy’s vacuum machine voor groente heeft het bewaren van groente comfortabeler gemaakt dan ooit tevoren en u hoeft zich er niet meer druk over te maken dat ze in kwaliteit achteruit gaan. U bergt gewoon uw groente op en denkt er niet meer aan tot de volgende keer wanneer u ze wilt gebruiken. Het is een must-have voor elk huishouden, of u nu een ouder bent, een huisvrouw of alleen woont. Het bespaart u tijd en al het ongewenste gedoe dat met het bewaren van groente samenhangt. Alles wat u moet doen, is om de paar weken naar de groenteboer gaan en alles kopen wat u wilt. U hebt maar enkele minuten nodig om uw groentenvoorraad voor de rest van de maand te conserveren en u kunt voor uzelf koken wanneer u er maar behoefte aan heeft.

Bovendien, u kunt gemakkelijk van enkele groente en vruchten samen een grote schaal salade maken; eet zoveel als u wilt en bewaar de rest om later te gebruiken.

Het gebruik van de vacuummachine voor groente is simpel. Het heeft een vacuüm pomp, een standaard en een sealing unit voor zakjes. U kunt ook aanvullende accessoires kopen, zoals de speciale dozen met deksel die exclusief deze vacuüm machines gefabriceerd worden door Zepter. Op de deksels zit een draaibare kalenderschijf. Door de schijf te draaien kunt u de datum en maand vastleggen waarop u uw voedsel vacuüm heeft gezogen en zo kunt u gemakkelijk bijhouden hoe lang uw voedsel al geconserveerd is.

Zepter levert ook andere accessoires voor de vacuum machine zoals speciale zakjes. Het is comfortabeler om uw groente in een zakje op te slaan dan om ze in dozen te bewaren.  De zakjes besparen ruimte en zijn gemakkelijk op te bergen. Behalve deze losse zakjes, verkoopt Zepter ook zakjes op de rol. U beslist hoeveel groente u wilt bewaren en snijdt een stuk van de rol af waar alles in past. De zakjes op de rol zijn gemaakt van stevig, doch flexibel materiaal dat weerstand biedt aan de zuiging die door de vacuum machine voor groente wordt geproduceerd.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw groente in kwaliteit achteruit gaan. Deze vacuum machines verzekeren u er ook van dat er geen vieze geuren meer in uw koelkast hangen als gevolg van de mix van voedingsmiddelen. Een bijkomend voordeel van deze machines is dat de groente hun voedingsstoffen wel 20 dagen behouden in de vacuüm dozen. U en uw familieleden kunnen verse groenten eten wanneer u maar wilt, zonder dat u de moeite hoeft te doen om naar de groenteboer te gaan. Het is een must-have apparaat voor ieders keuken.