VACUUMMACHINES

“Vac Machines”: Verpak je Gezondheid in je Voedsel

Hebt u ooit groot in willen kopen om te besparen op tochtjes naar de supermarkt als alles maar lang vers en houdbaar zou blijven?
Als het antwoord ‘ja’ is, heeft VacSy® de oplossing voor uw probleem.
VacSy® heeft voor u een nieuwe vacuümmachine van hoogstaande kwaliteit, waarmee u veilig al uw voedsel kunt bewaren. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over uw verse en aan bederf onderhevige producten, want met vacuüm machines zit er geen lucht meer in de houders waarin u het voedsel bewaart.
Waarom VacSy®?
VacSy® vac machines worden geleverd met een vacuüm machine en vacuümpomp die beide eenvoudig en zeer praktisch te bedienen zijn, een glad afgewerkt design hebben en gemakkelijk zijn op te bergen. Het zorgt ervoor dat voedsel tot vijf keer langer bewaard kan blijven zonder de natuurlijke smaak of kleur te verliezen. VacSy® vac machines kunnen worden gebruikt met een grote selectie aan VacSy® houders, die in alle soorten en maten leverbaar zijn – kleine zakjes, grote zakken, glazen potten, grote en kleinere potten en nog veel meer.
Welk voedsel kan vacuüm verpakt worden?
Alle soorten voedsel kunnen worden verpakt met deze machine; of het nou vlees, vis, kaas, fruit, groente is of dat het gaat om volledige maaltijden, drankjes, gebak of gedroogd voedsel – wij bewaren wat u maar wilt. Met de VacSy® vac machines kunt u voedsel voor een week (en zelfs meer) aanschaffen en opbergen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het bederft. U kunt tijd en geld besparen door al uw boodschappen in één keer te doen in plaats van dagelijks op en neer te moeten naar de supermarkt.
Met VacSy® vac machines hoeft u zich tevens geen zorgen te maken over de smaak van uw voedsel. Doordat alle lucht wordt verwijderd uit de houder, garandeert de vacuümverpakking de verse smaak van groenten en fruit. Het behoudt de vitamines en mineralen in het voedsel, zodat u en uw familie voedzamer en gezonder eten.
VacSy® wordt geleverd als complete set met hulpstukken die eenvoudig te bedienen zijn in combinatie met de vacuümmachine. De VacSy® vac machine is een product van hoge kwaliteit en is ongeëvenaard, omdat het niet alleen een scherpe prijs, maar ook nog een vijfjarige garantie heeft.
VacSy® accessoires, die het gebruik eenvoudiger maken, zijn: pomp en houder, zak afsluitonderdeel, zak afsluitonderdeel met pomp. Er zijn ook glazen bakjes leverbaar met een deksel speciaal bestemd voor het mondstuk van de vacuüm machine en die door hun strakke pasvorm alle vacuüm vasthouden. Deze glazen bakken zijn leverbaar in verschillende maten. Er zijn ook houders en bakjes beschikbaar voor het bewaren van kleinere dingen, zoals kleine stukjes kaas, die minder ruimte innemen. Losse universele deksels, die op iedere houder zijn te gebruiken, zijn ook leverbaar. Losse zakken of zakken op een rol zijn beschikbaar om vlees en vis in te bewaren. Voor het ultieme gebruiksgemak kan VacSy® vac machines u een autokabel leveren, waarmee u het apparaat mee op reis kunt nemen.
Als u op reis de stad uitgaat, gaat kamperen of gewoon extra voedsel wil opslaan – het enige dat u nodig heeft is een VacSy® vac machine.