Vacuümverpakkingsmachine

Vacuümverpakkingsmachine: Een geweldige toevoeging aan je huishouden

Dit zou een van de beste aankopen ooit zijn voor jouw keuken. Koop de VacSy* zakafsluitingunit met vacuümpomp en een complete set containers, bewaarzakjes, en rollen en leef zo een gezond en comfortabel leven.

De VacSy zakafsluitingunit wordt geleverd samen met de “Vacuümpomp”, het meest belangrijke onderdeel van het VacSy-systeem. Het is een grensverleggende vernieuwing die wereldwijd gepatenteerd is en alle onzuiverheden verwijderd, zodat het eten 100% veilig is om te consumeren.

Het VacSy-systeem omvat een staander waarop de pomp na gebruik makkelijk geplaatst kan worden. Het bevat een zuigbuis die de verbindingssectie vormt met het overeenkomstige ventiel op het deksel van de container en diens vacuümindicator, een rood LED-lichtje dat het vacuümproces reguleert.  De ‘startknop’ van de manuele pomp helpt om de vacuümkracht te controleren totdat het gevraagde niveau van luchtdichte verpakking van de container is bereikt.

Het is een veelzijdige manier om voeding te verpakken, aangezien het beschermd wordt tegen vochtigheid, stof, en vuil en uitsluit dat eten slecht wordt door microbiële groei. Bijgevolg wordt verspilling van voedsel vermeden, want zowel gekookte als ongekookte etenswaren kunnen bewaard worden in de ijskast of diepvries zodat de gezondheid ervan langer behouden wordt. Zodra het voedsel verpakt is met de vacuüm, neemt het minder plaats in. Zo is er meer ruimte om andere dingen te bewaren in de ijskast en diepvries.

Het gebruik van een vacuümverpakkingsmachine is handig aangezien het voedsel langer bewaard wordt vanwege de volgende redenen:

Vermijden van insectenplaag

Door een luchtbarrière en een luchtdichte afsluiting te creëren tegen de aanwezigheid van insecteneitjes, wordt de kans op een insectenplaag vermeden. Door de lucht uit de container te halen, kunnen insecten niet overleven waardoor de vacuümverpakte voedingswaren beschermd blijven. Bovendien zorgt de beschermende luchtbarrière ervoor dat de aroma’s binnen de verpakking blijven en zo vermijdt het dat insecten het eten als zodanig herkennen.

Tegenhouden van vochtcontaminatie

Het verwijderen van lucht neemt de vochtigheid weg. Gedroogd en gedehydrateerd voedsel zou bewaard moeten worden in vacuümverpakking om hydratatie, en zo ook rotting, te voorkomen.

Voedingswaren zoals chips, koekjes, ontbijtgranen en dergelijke zijn allemaal vatbaar voor vochtbederf. Behoud de knapperigheid van je voeding door de VacSy* zakafsluiting te gebruiken.

Ook niet-voedingsgerelateerde items kunnen beschermd worden tegen vochtcorrosie. Wie heeft gezegd dat de VacSy* Verpakkingsmachine alleen voor voedsel bedoeld is? Verleng het leven van je batterijen, EHBO-spullen, tuinzaadjes en nog veel meer door ze te vacuüm te verpakken. Je kan ook je mooie juwelen en accessoires beschermen door ze in de zak te plaatsen en ze luchtdicht te beschermen tegen stof en vuil.

De VacSy* zakafsluitingunit is makkelijk in gebruik en efficiënt aangezien zakje na zakje snel wordt afgesloten zonder kostbare tijd te verliezen. Voeding opbergen is makkelijker en hygiënischer dan ooit tevoren. Het kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden en bijna alles kan erin bewaard worden dankzij de verschillende maten van containers en zakjes. Van verse zelfbereide maaltijden tot je favoriete gouden oorbellen – deze vacuümverpakkingsmachine is simpelweg de meest geweldige toevoeging aan je huishouden dat je nodig hebt.

Info: Ontdek de luchtreinigers van Therapy Air die bijdragen aan uw gezondheid en welzijn

Info: Wat zijn de kenmerken van een Bioptron lamp